Starred Up și Jack O’Connell

September 3, 2014 § Leave a comment

Pe Jack O’Connell l-am văzut prima dată acum vreo 5-6 ani în Skins, un super serial britanic de care eram aproape obsedată în liceu. Și anul ăsta l-am revăzut în Starred Up, o dramă britanică foarte bună, în care joacă alături de Ben Mendelsohn (Killing Them Softly și The Dark Knight Rises) și Rupert Friend (The Young Victoria, The Boy in the Striped Pyjamas).

În Starred Up, O’Connell este Eric Love, un tânăr de 19 ani foarte violent, care este transferat la închisoarea pentru adulți, unde este închis și tatăl său (Ben Mendelsohn). Fiind arogant și violent, Eric își face repede dușmani atât printre ceilalți deținuți, cât și câțiva care fac parte din personalul închisorii. În același timp, relația cu tatăl său este șubredă, cei doi provocându-se constant unul pe celălalt.

starred up

Sursa: http://tinyurl.com/nu6w7ao

Singurul care pare să fie de partea lui Eric și vrea să-i dea o mână de ajutor este un psihoterapeut care lucrează voluntar la închisoare, Oliver Baumer (Rupert Friend). Acesta îi propune lui Eric să intre în grupul pe care l-a format pentru a ajuta deținuții să-și controleze accesele de mânie. Acest grup îi va schimba cumva viața lui Eric, dar și modul în care privește relațiile cu cei din jur.

Actorii joacă impecabil, iar filmul este unul dintre cele mai bune pe care le-am văzut anul ăsta. Eric Love este breakout role-ul cinematografic al lui Jack O’Connell, pe care îl vom mai vedea la începutul lui 2015 jucând rolul principal în Unbroken, filmul regizat de Angelina Jolie.

Tagged: , , ,

Leave a comment

What’s this?

You are currently reading Starred Up și Jack O’Connell at Movies and Coffee.

meta